ACT Now 2019 Bootcamp 2023Så er vi på banen med et nyt opfølgningskursus til ACT Now 2019-holdet.

Kurset afholdes den 9.-11. november 2023

Kære 2019-hold

Som deltagere fra LUF’s 2019 “ACT now” grundkursus følger vi her op på jeres ønske om endnu et opfølgningskursus kun for jer med fokus på at få opdateret jeres viden om ACT og videreudvikle jeres ACT-færdigheder til brug i praksis.


Hvorfor igen?

Vores erfaring er, at hvis metodefærdigheder ikke vedligeholdes og skærpes ved hjælp af fx kurser eller supervision, så går man let hen og glider ind i gammelkendte vaner. Vi hører også fra jer og andre kursister, at meget af det man lærer på ACT-opfølgningskurserne hjælper til bedre at kunne holde tungen lige i munden og være mere hjælpsom bl.a. for de patienter, der giver udfordringer, hvor samarbejdet opleves drænende eller som har flere psykiatriske diagnoser.


Indhold
Kurset vil indeholde 12 timers undervisning med en genopfriskning af teorien og kerneprocesserne i ACT, præsentation af relevante interventioner, håndtering af typiske udfordringer for selv den ACT-øvede læge samt hands-on-træning, så ideerne ikke blot vedbliver at være ideer, men også bliver til håndgribelige tilgange, der kan bringes med i samtalerne med patienterne.
Som sidst vil vi lave sparringmakkere blandt de tilmeldte, så I har chancen for forud for kurset at vende erfaringer, ønsker og udfordringer med en medkursist.


Litteraturanbefalinger
Vi anbefaler fortsat, at man har sat sig ind i Russ Harris “ACT Teori og Praksis”, som er et springvand af inspiration samt en grundig præsentation af teorien bag ACT.

Vi glæder os til at se dig i november 2023.


De bedste hilsner Vibeke og Jens

Ved spørgsmål så kontakt endelig Jens eller Vibeke.


Pris

Prisen er kr. 9000,- incl. moms indtil 1. marts 2023. Herefter er prisen kr. 10000,- incl. moms. Kurset er godkendt af PLO til 2 dages efteruddannelseshonorar à kr. 4000,-, 3 dages kursus kursusafgift à op til 2800,- og transportudgift max. kr. 1500,-.

Til- og framelding

Tilmelding foregår vha. tilmeldingsblanket nedenfor. Framelding kan ske mod et adm.gebyr på kr. 250,-. Efter den 30. juni 2023 er tilmeldingen bindende og deltagergebyr refunderes ikke.

Sted

Kurset afholdes på Hotel Frederik VI, Rugårdsvej 590, 5210 Odense NV (https://frederik6hotel.dk/)

Incl.

12 timers undervisning, overnatning i eneværelser, middag torsdag aften, fuld forplejning fredag, morgenmad lørdag (dog excl. drikkevarer til middag). Hvis der er specielle ønsker til mad, så gør os venligst opmærksom herpå i kommentarfeltet i tilmeldingsblanketten.

Tilmelding

Tilmeld dig her

  * = Påkrævet

  Kontakt information


  Oplysninger om arbejdssted information


  Fakturerings oplysninger

  *Vælg her og udfyld oplysninger herunder

  OffentligPrivat arbejdspladsEgenbetalingAndet

  Offentlig

  Privat arbejdsplads

  Egenbetaling

  Ved anden faktureringsinformation end “kontaktinformation” bedes dette noteres i kommentarfelt

  Evt. kommentar

  Jeg accepterer købsbetingelserneAccepter her