ACT Now 2019 Bootcamp 2024Så er vi på banen med et nyt opfølgningskursus til ACT Now 2019-holdet.

Kurset afholdes den 8.-9. november 2024 i Nyborg

Kære 2019-hold

Både på opfølgningskurset sidste år i november og i tilbagemeldinger fra flere af jer, der ikke var med, blev der udtrykt interesse for at kunne mødes på endnu et opfølgningskursus. Det har vi nu lagt i støbeskeen og kommer til at ske den 8.-9. november 2024 på Sinatur Hotel Storebælt ved Nyborg.


Nu igen?

Hver gang vi har holdt opfølgningskursus med jer, er det tydeligt, at det falder deltagerne mere og mere naturligt at inddrage ACT både uformelt, som når man har ACT-tænkningen med fx. i mødet med patienterne, men også formelt, hvor man bruger aspekter fra ACT som interventioner i fht. patienterne eller i håndteringen af arbejdet både som læge, som kollega, leder og samarbejdspartner. Både for at undgå at ryge tilbage i gamle vaner men også for fortsat at skærpe fokus på ACT som psykologisk tilgang i arbejdet er det relevant at polere på det der tidligere er lært og supplere med nyt.


Indhold
Kurset vil denne gang indeholde 8 timers undervisning med en genopfriskning af teorien og kerneprocesserne i ACT, præsentation af relevante interventioner, håndtering af typiske udfordringer for selv den ACT-øvede læge samt hands-on-træning, så ideerne ikke blot vedbliver at være ideer, men også bliver til håndgribelige tilgange, der kan bringes med i samtalerne med patienterne.
Som sidst vil vi lave sparringmakkere blandt de tilmeldte, så I har chancen for forud for kurset at vende erfaringer, ønsker og udfordringer med en medkursist.


Litteraturanbefalinger
Vi anbefaler fortsat, at man har sat sig ind i Russ Harris “ACT Teori og Praksis”, som er et springvand af inspiration samt en grundig præsentation af teorien bag ACT.

Vi glæder os til at se dig i november 2024.


De bedste hilsner Vibeke og Jens

Ved spørgsmål så kontakt endelig Jens eller Vibeke.


Pris

Pris: Kr. 8000,- incl. moms. Kurset er godkendt af PLO i fht. refusion som følgende: 1 dags efteruddannelseshonorar a 4000 kr., 2 dages kursusafgift a maks. 2800 kr. og transportudgifter maks. 1500 kr. med aktivitetsnummer: 2024-0589 ACT Now 2019 Bootcamp 8.-9. november 2024 Nyborg

Til- og framelding

Tilmelding foregår vha. tilmeldingsblanket nedenfor. Ved framelding inden 30. juli fratrækkes 50% af tilmeldingsgebyret. Herefter er tilmeldingen bindende.

Sted

Kurset afholdes på Sinatur Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg (https://www.sinatur.dk/storebaelt/)

Incl.

8 timers undervisning, overnatning i eneværelser, morgenmad fredag før kursusstart, frokost og middag om fredagen, og morgenmad om lørdagen. (Dog excl. drikkevarer til middag). Hvis der er specielle ønsker til mad, så gør os venligst opmærksom herpå i kommentarfeltet i tilmeldingsblanketten.

Tilmelding

Tilmeld dig her

  * = Påkrævet

  Kontakt information


  Oplysninger om arbejdssted information


  Fakturerings oplysninger

  *Vælg her og udfyld oplysninger herunder

  OffentligPrivat arbejdspladsEgenbetalingAndet

  Offentlig

  Privat arbejdsplads

  Egenbetaling

  Ved anden faktureringsinformation end “kontaktinformation” bedes dette noteres i kommentarfelt

  Evt. kommentar

  Jeg accepterer købsbetingelserneAccepter her