Helle Munk-Petersen


 

Jeg har besluttet at gå på pension pr. 1. april 2024. De første måneder af 2024 er jeg gået ned i tid, så jeg kun arbejder tirsdag, onsdag og torsdag i Psykologhuset. Det sætter en naturlig begrænsning for, hvor mange klienter jeg kan nå at snakke med i løbet af en uge, og jeg har derfor valgt ikke at tage nye klienter på ventelisten, men sørge for at få rundet af med dem, jeg har i forløb og evt. fortsat kunne give plads til “gamle klienter”, som dukker op med behov for et par enkelte samtaler.

Jeg har været utroligt glad for at være børne/unge-psykolog i de 35 år, der snart er gået og sender en varm tak til alle de dejlige børn og unge mennesker, jeg har fået lov til at lære at kende gennem årene og til de mange gode kolleger og samarbejdspartnere. Alt godt til jer alle sammen!